Dobrodošli

Kao prvo, želimo da Vam se zahvalimo na Vašem interesovanju za naš web sajt. Želimo da Vas obavestimo da firma AIRTREND Ltd. preko svog predstavništva u Beogradu predstavlja i prodaje opremu poznatih svetskih firmi u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Severnoj Makedoniji.

Firma AIRTREND Ltd. se bavi konsaltingom i isporukom sledeće opreme:

· Klima uređaji
· Klima komore
· Sve vrste ventilatora
· Rashladni agregati i toplotne pumpe
· Fan coil aparati i kaloriferi
· Hladne tavanice
· Rekuperatori toplote
· Vazdušne zavese
· Ovlaživači i sušači vazduha
· Razmenjivači toplote, bojleri za sanitarnu vodu i elektrokotlovi
· Sve vrste ventila i fitinga za cevovode

Ovo najbolje možete sagledati pregledom tehničke dokumentacije na našem sajtu, gde će te se upoznati sa renomiranim firmama čije proizvodne programe predstavljamo.

Na osnovu uvida u tehničku dokumentaciju možete videti da su to proizvodni programi koji imaju primenu kako kod novih investicionih objekata i njihovih tehnoloških sistema, tako su pogodni i za rekonstrukciju istih.

Stojimo Vam na raspolaganju po pitanju rešavanja Vaših zahteva, kako sa stručnjacima iz naše firme, tako i sa stručnim timovima naših principala.

Želimo da Vas obavestimo da smo za opremu firmi koje zastupamo, obezbedili odgovarajuće sertifikate, koji su potrebni prilikom izvođenja radova.

Slobodni smo da Vas pozovemo da nas posetite u prostorijama našeg predstavništva u Beogradu gde Vam možemo predati kompletne kataloge sa tehničkim karakteristikama, separate ili kataloge na CD-u opreme koju zastupamo.

Adresa naše kancelarije u Beogradu:

AIRTREND Ltd.
Kumanovska 14
11000 Beograd
Srbija
Tel: 011/3836886  011/3085740
Fax: 011/3444113
e-mail: gobrid@eunet.rs

Adresa naše kancelarije u Londonu:

AIRTREND Ltd.
27 Eyre Court
3-21 Finchley Road
London NW8 9TT, UK
Tel: + 44 20 77224277
e-mail: airtrend@airtrend.co.uk