Proizvodi za primenu u klimatizaciji, ventilaciji i grejanju

Pregled naših parnih ovlaživača sa elektrodama, grejačima, sistema sa atomizerima i parom pod pritiskom.

Parni ovlaživači StandardLine

Standardna linija HygroMatik parnih ovlaživača je rešenje za pouzdano vlaženje parom uz posebno atraktivan odnos cena / karakteristike. Parni ovlaživač je kompaktne izrade, dobro osmišljen i lako se održava. Ekonomski jeftino rešenje po najvišim standardima.

StandardLine sa elektrodama SLE
Elektrode kroz koje protiče električna energija zagrevaju vodu u cilindru obezbeđujući vlaženje čistom parom bez pritiska. Ovlaživači sa elektrodama mogu koristiti običnu vodovodsku vodu normalne provodljivosti.

StandardLine sa grejačima SLH
Potapajući grejači zagrevaju vodu u cilindru obezbeđujući vlaženje čistom parom bez pritiska. Ovaj način vlaženja radi sa svim tipovima vode, a uz demineralizovanu vodu zahteva minimalno održavanje.

Parni ovlaživači FlexLine

HygroMatik FlexLine predstavlja novu generaciju parnih ovlaživača vazduha. Osnovni model može da se proširi kako bi se stvorio ovlaživač pogodan za sve zahteve.

FlexLine sa elektrodama FLE
Vodena para se proizvodi na čvrstim i univerzalnim elektrodama velike površine. Elektrode su izrađene od kvalitetnog nerđajućeg čelika i mogu se pojedinačno menjati.

FlexLine sa grejačima FLH
Potapajući elektrootporni grejači su dugotrajni i precizni. Izuzetno su otporni na visoku temperaturu i koroziju. Kada se koristi demineralizovana voda zahtevaju minimalno održavanje.

Parni ovlaživači MiniSteam E

Novi HygroMatik MiniSteam E je parni ovlaživač sa elektrodom za direktno vlaženje u prostoriji sa produkcijom pare od 5 i 10 kg/h. Projektovan je za vlaženje malih i srednjih kancelarija kao i proizvodnih i skladišnih prostora. MiniSteam E generiše higijensku paru iz vodovodske vode i posebno je ekološki prihvatljiv i efikasan.

Kompleti za ugradnju

Naša instalaciona oprema omogućava vlaženje vazduha čistom parom bez minerala. Komponente visokog kvaliteta spremne su za jednostavnu ugradnju i dug vek trajanja.

CompactLine KIT
Za parne ovlaživače s elektrodama. Higijensko vlaženje parom bez minerala. Rad sa standardnom vodovodskom vodom.

HeaterCompact KIT
Parni ovlaživač sa grejačima kao komplet za ugradnju u postojeći sistem.

Sistemi sa parom pod pritiskom

HygroMatik DDS, jedini je sistem koji nudi četiri komponente u jednoj kompaktnoj jedinici. Separator visokih performansi, odvajač nečistoća, odvod kondenzata i sigurnosna funkcija pri startu - sve od V4A nerđajućeg čelika. Stepen vlaženja se precizno reguliše.

Sistem DDC sa ubrizgavanjem pare
Kompaktan, lagan i energetski efikasan, DDS može se individualno konfigurisati. Standardne prirubničke veze, kompaktne dimenzije i mala težina omogućavaju jednostavnu montažu - čak i tamo gde je raspoloživ prostor ograničen.

Atomizeri

Voda se raspršuje u veoma fine kapljice – aerosole. Za prelazak u parno stanje kapljice uzimaju potrebnu toplotu iz okolnog vazduha, tako da atomizacija ima adijabatski rashladni efekat na temperaturu prostorije. Za ovakvo vlaženje potrebno je izuzetno malo električne energije.

Sistem visokopritisnih mlaznica HPS
Adijabatski sistem sa visokopritisnim mlaznicama za vlaženje vazduha u sistemima za klimatizaciju. Koristi demineralizovanu vodu i odlikuje se visokom efikasnošću vlaženja.

Sistem niskopritisnih mlaznica LPS
Sistemi niskopritisnih mlaznica radi sa demineralizovanom vodom skoro bez ikakvog održavanja. Instalacija je jednostavna. Nizak nivo buke pri radu.

Sistem atomiziranja vode mlaznicama VN
Sistemi mlaznica za komprimovani vazduh za vlaženje vazduha u prostorijama.

Centrifugalni atomizeri DG
Centrifugalni atomizeri za ugradnju na tavanicu. Rade sa svežom vodom i vlaže u punom krugu (360°).

Omekšivači vode

HygroMatik proizvodi uređaje za omekšavanje i demineralizaciju vode koja se koristi u parnim i ovlaživačima vodom.

WaterLine
Robustni HygroMatik WaterLine sistemi za omekšavanje vode suštinski smanjuju stvaranje i odvajanje kamenca u parnim ovlaživačima i generatorima vodene pare pomoću dokazane metode zamene jona.

Sistemi reverzibilne osmoze WaterLine RO/ROB
Sa WaterLine RO / ROB, HygroMatik nudi praktično rešenje za snabdevanje ovlaživača - spreman za upotrebu i kompaktne veličine. Provodljivost demineralizovane vode može se podesiti prema potrebi.